What’s Next-panelen från SIME: Niklas Zennström, Alexander Bard & Esther Dyson

Posted on 14. Nov, 2007 by in Uncategorized

En minipanel med Fredrik Wass, redaktör internetworld, och Joakim Jardenberg, vd Mindpark, om intrycken från första dagen på SIME.

Lyssna också på the SIME Anthem version 1, som SoundClouds (och panelens) Eric Wahlforss skapar live under konferensen tillsammans med musiker runt om i världen.

Host: Tomas Wennström

Lyssna på podcasten med spelaren nedan.

Play

2 Responses to “What’s Next-panelen från SIME: Niklas Zennström, Alexander Bard & Esther Dyson”

  1. […] För övrigt SIME är kul. I dagens eftermiddagspaus ringde What’s Next-Tomas upp mig och Fredrik Wass på Skype och hörde sig för. Lyssna här. […]

  2. Henrik Ahlen

    14. Nov, 2007

    Tack för bra panel som vanligt. Jag tyckte också att dag 1 å SIME var givande, mest för att det var så mycket folk och stämningen var positiv och energin hög. Innehållet i seminariet präglades av mera underhållning/inspiration än konkreta tips och tankar kring affärsutveckling.

    Håller med om att Alexander Bard var förvirrad, hans kritik av Facebook som “underklassnonsens” som snart kommer att då ut därför att folk kommer att föredra små, slutna sajter som A Small World hängde ju inte ihop över huvudtaget. Ester snoppade av honom med att fråga vilka som är är värda mest pengar, Facebook eller A Small World…

    Ser fram emot mera Ester i morgon. Hoppas även att det blir mera snack om intäktsmodeller för online media, det behövs flera.

Leave a Reply