På torsdag lanseras Twingly Channels

Posted on 29. Sep, 2009 by in Uncategorized

I övermorgon, på torsdag, lanserar Twingly sin ny tjänst Twingly Channels. Alla som var med på Sweden Social Web Camp minns säkert Twinglys rockstar presentation av sitt projekt. Och nu är det alltså snart dags för skarpt läge.

Martin Källström berättar om Twingly Channels på #sswc. Foto: Pelle Sten

I den här podcastintervjun hör du Twinglys vd Martin Källström berätta om tjänsten.

What’s next har fått prova en tidig beta av tjänsten, och vi bygger just nu upp vår kanal Sweden Social Web, där vi tänkte försöka samla och filtrera den svenska “bubblan”. Så fort tjänsten blir publik så länkar vi dit. Kom gärna med tips på bloggar som vi måste ha med.

Play

3 Responses to “På torsdag lanseras Twingly Channels”

  1. […] På torsdag lanseras Twingly Channels | What’s Next […]

  2. […] What´s next […]

  3. […] the participants at SSWC 2009 is now beta testing Twingly Channels (listen to an interview about it here), so make sure that you put a big X in the calendar for August 13-15, 2010, or you don’t know […]

Leave a Reply