SSWC: Tre små ord av kärlek

Posted on 23. Aug, 2009 by in Uncategorized

Vi är hemma igen efter ett Sweden Social Web Camp som har varit helt fantastiskt. Det var med vemod som Tomas för några timmar sedan halade den fina SSWC-flaggan på Tjärö brygga efter att ha vinkat av den sista båten med campare på väg hem med twitterbuss 1, twitterbuss 2 och andra, blandade färdmedel.

Det är massor att smälta. Det finns massor att berätta. Men just nu saknas faktiskt ord.

Men ibland säger bilder (och video) mer än 1000 ord och medan vi försöker landa efter alla underbara möten, människor, smartness, får, tält, lägereldar och skärgårdsidyll i en salig röra så tittar vi om och om igen på alla bilder.

Vi kommer egentligen bara på tre ord just nu:

Episkt.

Underbart.

Tack!

/Tomas och Kristin

Foto: Anders Frick

6 Responses to “SSWC: Tre små ord av kärlek”

 1. Niklas Jonson

  23. Aug, 2009

  Väl valda ord, Episkt, Underbart och framförallt Tack!

  Favorit i repris nästa år?

 2. Henrik

  23. Aug, 2009

  Tre ord från oss andra: Tack, Tack, TACK!

 3. Micke Gunnarsson

  24. Aug, 2009

  WE LOVE!!

 4. Olofster

  24. Aug, 2009

  #MrKrax says: Tack för en fantastiskt kul helg!

 5. […] SSWC: Tre små ord av kärlek […]

 6. […] gått, allt från Annikas trevliga Disruptive Media (Stockholm), till The Next Web (Amsterdam) och Sweden Social Web Camp (SSWC, Tjärö – Blekinge). Livet har rullat på men jag har vid flera tillfällen såväl […]

Leave a Reply