Fler platser på SSWC! Tacka Veidekke för det!

Posted on 15. Aug, 2009 by in Uncategorized

UPDATE: Nu är det stängt också för sena anmälningar! Det kommer att bli grymt. Vi är nu 280 personer! På en liten ö.

Jag har glada nyheter! Alla på SSWC:s väntlista får komma på campet! Tacka Veidekke för det.

I vanliga fall bygger Veidekke hus. På campet bygger Veidekke ett jättetält på 250 m2, som rymmer oss alla, och ger oss ytterligare 30 plater till campet! Om du inte har full koll på Veidekke, kan det vara en bra start att kolla in deras twitternärvaro.

Dealen är som innan: 600 kronor. Betala via den här Payson-länken, (det är fullt nu) och gör det så fort som möjligt. Du kan anmäla dig fram till och med söndag kväll. Sen måste jag ge Tjärö definitivt besked.

Och vill du åka buss från Stockholm, så hittar du all info här (begränsat antal platser):

Skriv vem betalningen gäller i fritextfältet. Det gör livet lättare för mig.

Ses på campet om sex dagar.

3 Responses to “Fler platser på SSWC! Tacka Veidekke för det!”

  1. […] väl länge och alla platser tog slut, men så i går kom det ett brev ifrån Tomas Wennström och blogginlägg om att vi på väntelistan nu även får plats. Sagt och gjort, min plats är nu bokad och betald […]

  2. […] Fler platser på SSWC! Tacka Veidekke för det! […]

  3. […] less than a week we will transport 55 guys and girls from Øresund to Sweden Social Web Camp and recent reports about that people on the waiting list will be accepted makes me really looking forward to the next […]

Leave a Reply