En twittrande hajkbuss från Stockholm!

Posted on 08. May, 2009 by in Uncategorized

Vad säger ni om det här då?

I går skrev jag att det vore coolt att chartra en buss med wifi som rullar från Stockholm till Sweden Social Web Camp på Tjärö. Och i dag har jag på mobilsvararen Swebus försäljningschef Ingvar Ryggesjö, som gärna diskuterar att skicka en eller två internetuppkopplade bussar med wifi och eluttag till Tjärö.

Kudos Swebus! Imponerande att ni 1) följer vad som skrivs om er i bloggosfären och 2) agerar på det. Och på twitter är fler än jag är imponerade.

Jag och Ingvar ska höras igen efter helgen för att närmare se hur en deal kan se ut. Men det verkar som att campet är ett steg närmare en twittrande buss som fullpackad med sociala medianördar rullar mot Tjärö.  Hippiklassikern Rosa Bussarna får se upp för nu kommer Twitter on wheels!

Tags:

6 Responses to “En twittrande hajkbuss från Stockholm!”

 1. […] har Swebus hört av sig och ordnar bussar med trådlöst internet. Detta har därmed alla förutsättningar […]

 2. […] En twittrande hajkbuss från Stockholm! | What’s Next […]

 3. Suzannes

  09. May, 2009

  Underbart!! Detta gör att jag funderar skapt på att låta bilen vara kvar i 08-land och åka med bussen, för vem vill eller kan missa upplevelsen av en twittrande äventyr??

 4. […] Tomas som driver detta skrev om en vision om en twittrande buss och tydligen så snappade SweBus upp… Tänk vilken rolig och spännande värld vi lever i. […]

 5. Håkan Bruce

  11. May, 2009

  Hur paxar man en plats på bussen?! 🙂

 6. Tomas Wennström

  11. May, 2009

  @håkan bruce: Skriv upp dig här http://www.swedensocialwebcamp.com/index.php/Main_Page#How_to_get_there så ser vi hur många som är intresserade.

Leave a Reply