Sweden Social Web Camp: Läget just nu

Posted on 28. Apr, 2009 by in Uncategorized

Nu har jag 132 namn på listan för Sweden Social Web Camp!. Gå med i Sweden Social Web Camps Facebookgrupp så ser du vilka de är. Och det är inte försent att anmäla sitt intresse ([email protected]).

Förstahandsvalet just nu är Tjärö, en idyllisk ö i Blekinge skärgård med vandrarhem, campingplats, hamn och bastuflotte. Det stora frågetecknet är hur bra internetlinan är. Ett alternativ är att fixa en radiolänk från fastlandet. Allt det här kräver förstås lite research. Jag ska försöka åka dit i nästa vecka och kolla in anläggningen lite närmare.

Alternativa platser är fortfarande värda att utforska. Jag har till exempel varit i kontakt med Åminne Bruk. Bruket föll på att det inte finns något bra boende i närheten, och att ingen lämplig helg är ledig. Fler förslag är välkomna!

Tidsmässigt ser det ut som att vi kommer att ses en helg i augusti.

That’s it. Jo, förresten. I morgon åker jag till Istanbul. Nedkopplad. Så det blir inga progress updates innan jag är tillbaka.

5 Responses to “Sweden Social Web Camp: Läget just nu”

 1. Joakim Jardenberg

  28. Apr, 2009

  Internet fixar vi. Hojta när du bestämt dig och kollat grundläget. Sedan ser jag till att får det vi behöver i fråga om breda band.

 2. […] Sweden Social Web Camp: Läget just nu | What’s Next […]

 3. Pelle

  29. Apr, 2009

  Tjärö är väldigt fint – känns som ett bra val, campingen då eller?

 4. Thord Daniel Hedengren

  29. Apr, 2009

  Oh, bastuflotte! Najs, ser ju lovande ut.

 5. Judith

  29. Apr, 2009

  Verkligen ett kul initiativ! Ser fram emot Augusti 😀

Leave a Reply