Ny vackertväder-design bättre? Tyck till.

Posted on 16. Apr, 2009 by in Uncategorized

Responsen på vädersajten vackertväder.se är över förväntan. Vi har fått mycket feedback och många bra idéer från våra besökare.

Nu funderar vi på att uppdatera sidhuvudet. Jag har gjort en skiss, och undrar vad ni tycker.

Så här ser det ut idag:

Och här är förslaget (stor bild):

Det finns två fördelar med den nya layouten. 1) “mina favoritsidor” lyfts fram bättre. I dag ligger listan på en egen sida, och då blir det ett extra klick. I den nya layouten listar vi alla favoritplatser direkt. 2) Vi betonar sökrutan mer och lockar förhoppningsvis till mer sök.

Så, vad tycker ni?

3 Responses to “Ny vackertväder-design bättre? Tyck till.”

 1. Magnus

  16. Apr, 2009

  Trevlig sida!

  Jag tycker först och främst att du för sidhuvudet skall använda 100%, dvs hela skärmstorleken. Jag tycker den gammla designen är bättre och att du istället skall jobba på en grafisklogga som “hänger” över sidhuvudet

 2. Anton Malmberg

  16. Apr, 2009

  Jag tycker som Magnus, att den nuvarande designen är bättre…

  /Anton

 3. aw-plucera

  17. Apr, 2009

  Tycker inte skillnaden var så stor att man ska avråda en uppdatering. Saknar dock “Timme för timme” samt en knapp för att söka (finns många traditionella användare som inte trycker enter för att söka). Håller med om fördel 1. Fördel 2 känns mer tveksam. Tveksamt om Ni kommer få den effekten.

Leave a Reply