Nya hittarecept.se ute

Posted on 10. Dec, 2008 by in recept, Uncategorized

I går släppte vi vår nya version av receptsökmotorn hittarecept.se. Det har gått rasande fort. Jag gjorde de första skisserna förra helgen och sen har min kompanjon och brorsa Axel ägnat veckan åt att koda och CSS:a om sajten.

Nya hittarecept.se

Nytt är att vi nu lyfter fram vårt bildmaterial bättre, samt att vi försöker levandegöra den aktivitet som finns på sajten.

Idag har vi över 100 000 unika besökare i veckan, men som ensam hittarecept-besökare märker du inte den aktivitet som hela tiden pågår. Nu visar vi tydligare vad andra besökare gör på sajten just nu, som till exempel på sidan för senaste sökningar.

Något av det svåraste med redesignen har varit att förmedla känslan av effektiv sökmotor och inspirerade matsajt på samma gång. Vi tror att vi tagit ett steg i rätt riktning, men hackandet fortsätter förstås allt eftersom vi får nya idéer.

Då är det väl dags att visa lite praktisk nytta. Saknar du inspiration inför julen? Här är 50 recept på juliga köttbullar och 60 recept på julgodis. Redan trött på julbordet? Kanske kan ett av dessa 10222 pastarecept erbjuda ett alternativ?

Annars kan du prova att skriva in vad du har i ditt kylskåp. Det här hade jag: oliver, avokado och paprika.

Leave a Reply