Panelen: Bloggy, Annonskartan och kommer bokbranschen att förstå i tid?

Posted on 06. Oct, 2008 by in Uncategorized

I dagens What’s Next-panel diskuteras:

I panelen: Mindparks vd Joakim Jardenberg, Karin Adelsköld från Lilla Gumman, Fredrik Wass från bisonblogg och Internetworlds Miriam Olsson.

Nyfiken på vem mer som lyssnar på What’s Next? Gå med i vår Facebookgrupp.

Host: Tomas Wennström (följ på Jaiku)

Play

12 Responses to “Panelen: Bloggy, Annonskartan och kommer bokbranschen att förstå i tid?”

 1. Jonas

  06. Oct, 2008

  Många kloka ord som vanligt från panelen 🙂

 2. bisonblog

  06. Oct, 2008

  What’s Next om framtiden för bokbranschen och andra heta webbämnen…

  Igår kväll var jag med i panelen till ännu ett avsnitt av den populära podcasten What’s Next. Programmet handlar som vanligt om nya fenomen, tjänster eller händelser i webbvärlden och den här gången var vi totalt fem personer som språkades…

 3. […] Igår var det dags för en ny utgåva av Whats Next in New Media, som jag tror är det fullständiga namnet på panelen. Den här gången samlades Karin Adelsköld, Miriam Olsson, Fredrik Wass och jag. Tomas Wennström försökte leda oss med fast hand genom ämnen som Bloggy, Annonskartan, Spotify, gamla Sunet-katalogen som blivit uppköpt etc. Det brände till lite runt frågan om bokbranschen som via en tung diskussion om e-papper landade i att vi nog trots allt var ganska överens. Tomas fick förmodligen redigera ganska hårt efteråt, det var en lite mer uppsluppen panel än vanligt. Hoppas det upplevs som positivt, det var iaf roligare att delta i den… Lyssna här. […]

 4. […] Det finns en ny What’s Next-panel att lyssna på. Tomas Wennström talar med Joakim Jardenberg, Karin Adelsköld, Fredrik Wass och Miriam Olsson. […]

 5. Nikke Lindqvist

  06. Oct, 2008

  Bra avsnitt!

 6. […] Lyssna här! […]

 7. Anton

  07. Oct, 2008

  Roligt avsnitt! Gillar’t!

 8. Jonas Mosskin

  07. Oct, 2008

  Kul att ni uppmärksammar bokbranschen. Jag gör mitt bästa att gjuta mod på Natur & Kultur att våga pröva nya grepp när det gäller bokutgivningen. Vi hade förövrigt en föreläsning på förlaget med en representant från skivindustrin som berättade om lärdomarna därifrån. Och hur en diskussion om konservatismen i branschen, från Bokmässan. http://mosskin.se/2008/09/26/webbens-betydelse-for-bokbranschen-2/

 9. […] Tomas Wennström samlade nyligen sin What’s next panel och pratade bland annat om webben och bokbranschen (cirka 14 minuter in i programmet). Det sades väl inget revolutionerande men det blev en del diskussion om e-papper är framtiden eller inte. Fredrik Wass (Bisonblogg) var övertygad teknikoptimist men de andra var mer osäkra och tveksamma. […]

 10. […] Vi börjar med avslutningen på förra veckan, då What’s next spelade in sin panel med Joakim Jardenberg, Fredrik Wass, Karin Adelsköld och Miriam Olsson. De diskuterade bland annat annonskartan.se, nya mikrobloggtjänsten Bloggy.se och Spotify. Vad som inte diskuterades var Aftonbladets mobiltaggar, som vi på SSBD inte heller uppmärksammat. Fast vi kanske borde? Joakim Jardenberg skriver om det här och sätter ord på varför. Svenåke Boström skriver om mobiltaggarna här. […]

 11. […] Igår kväll var jag med i panelen till ännu ett avsnitt av den populära podcasten What's Next. Programmet handlar som vanligt om nya fenomen, tjänster eller händelser i webbvärlden och den här gången var vi totalt fem personer som språkades vid. Premiär var det för Miriam Olsson från Internetworld och Karin Adelsköld från Lilla Gumman.Vi avslöjar även vad Blustret är för något. […]

 12. […] på senaste Whats’s Next-panelen! What´s next är en podradio om trender, entrepenörer och nyheter inom web 2,0. Denna vecka var […]

Leave a Reply