WNiNM: Tidningsdöd?, Washington Posts Facebook-app och Uppdrag Granskning

Posted on 11. Nov, 2007 by in Uncategorized

Hur tacklar traditionell media new media? I What’s Next in New Media (WNiNM) diskuterar vi just det. I panelen Mindparks vd Joakim Jardenberg, Aftonbladets läsarredaktör Lotta Holmström och webbrådgivaren Fredrik Wackå.

Om du vill veta vem som lyssnar på What’s Next, gå med i vår facebook-grupp.

Hosts: Kristin Heinonen och Tomas Wennström

UPPDATERING: Vi har fixat den märkliga ljudkvaliten och lagt ut en ny version.

Play

3 Responses to “WNiNM: Tidningsdöd?, Washington Posts Facebook-app och Uppdrag Granskning”

  1. Bengt

    11. Nov, 2007

    Frågan är kanske om det inte lyfts upp med lokala bloggar. Kistachic är nog den mest kända, men i stort sett de flesta kommenterar sin lokala omgivning även om de inte nischar sig lokalt. VHCbloggen är ju dessutom om lokalsport så visst finns det lokala bloggar…
    http://vhcbloggen.wordpress.com/

  2. […] Har jobbat hela kvällen med en basketboll i halsen, men nu ger jag mig. Så det blir en kort rapport. Veckan som gick var intensiv med flitigt bloggande från Dublin, Whats next in new media, bloggpanel och annat skoj. […]

  3. […] Måhända speglar webbplatsen för The Stockholm Summit Utbildningsminister Jan Björklunds attityd till datorer och Internet, som Fredrik Svensson (fd Jeppesen) återger den. Å andra sidan så oroar sig Joakim Jardenberg, VD för MindPark, i premiären av WNiNM över att ledarna i den gamla dagspressindustrin inte heller fattar någe. Fast det är inte lika allvarligt tycker jag. […]

Leave a Reply