What’s Next Panelen: Leopard, Facebook+Microsoft, Pusha och troll

Posted on 29. Oct, 2007 by in Uncategorized

SecondBusiness Beata Wickbom, Mindparks Joakim Jardenberg och Soundclouds Eric Wahlforss diskuterar senaste nytt från nätet.

Tidigare intervjuer med Beata Wickbom, Sovrat och Twingly.
Missa inte att gå med i What’s Next facebook-grupp om du vill veta vem mer som lyssnar på What’s Next.

Och hör gärna av er till [email protected], eller följ mig på tomasw.jaiku.com.

Play

6 Responses to “What’s Next Panelen: Leopard, Facebook+Microsoft, Pusha och troll”

 1. […] Igår kväll var jag för första gången med i en What’s Next-panel. Förutom att Skype kopplade ner fyra gånger (Leopard-relaterat?) så var det en trevlig upplevelse. Stackars Thomas som sitter i USA och verkligen lider har varit snabb med redigeringen. Lyssna på hur han skickligt leder Beata, Erik och mig genom veckans aktuella frågor. […]

 2. Robert

  29. Oct, 2007

  Tackar, kul att ni valde att diskutera Pusha i er podcast!

  Jag tycker det var många vettiga tankegångar kring detta. Det känns ungefär som vi tänker; det har inte slagit igenom på allvar i Sverige ännu, och det kanske det aldrig heller gör, men vi är villiga att göra ett 100% tappert försök eftersom vi själva gillar modellen.

  Än en gång ett stort tack till Joakim och Mindpark-gruppen!

  Tur att vi valde att även registrera Pusha med ett ‘c’ i stavningen 😉

 3. […] Själv lyssnat genom 50 minuter från What’s Next, och sett att det fått lite länkar. Kul, men jag önskar man kunde filtrera bort sin egen röst… […]

 4. […] SoundCloud SoundCloud har en helt annan inriktning. Eric Wahlforss och Alexander Ljung har med denna startup flyttat till Berlin och verkar ha mycket coolt pågång, lyssna som exempel på senaste What’s Next där Eric förklarar lite noggrannare med hur de tänkt. SoundCloud är en grymt snygg webb 2.0-tjänst som åtminstone till en början främst är inriktad mot riktigt intresserade musiknördar. När jag tittar på hur jag skulle definiera målgruppen i dagsläget är väl DJs, podcastare och andra som sysslar med elektriska ljud de som framförallt får ut något av tjänsten. […]

 5. Martin J. Thörnkvist

  30. Oct, 2007

  Intressanta diskussioner, som vanligt.

  Angående användbara geodata-tjänster så använder jag Socialight.com mycket.Funkar inte fullt ut här, men de har grymma saker på gång i USA o England. Jag använder den för att tipsa om ställen i städer jag besöker. Exempelvis: http://socialight.com/channels/picky_nyc

  Längtar till de tar över världen och det funkar fullt ut även här. Kolla här liksom! http://www.youtube.com/watch?v=KknpfG3qjHM

 6. […] Beata har varit med i What’s Next två gånger förrut. Lyssna här och här. […]

Leave a Reply