What’s Next panelen 2007-09-09

Posted on 11. Sep, 2007 by in Uncategorized

Nyhetsredaktören Fredrik Wass på Internet World, Stardolls Henrik Torstensson och uppstarten Soundclouds Eric Wahlforss diskuterar den senaste tidens händelser på nätet.

Dessutom:

 • Eric om sin startup musikproducentcommunity Soundcloud som precis har börjat köra i private beta. Eric sitter med sitt gäng i Berlin och skapar.
 • Den virtuella klippdockesajten Stardoll firar 10 miljoner användare. Henrik berättar vem som var den 10 miljonte användaren. Dessutom har Henriks blogg fyllt 5 år.
 • Fredrik berättar om sin erfarenhet av att ha blivit Facebook-experten i mainstream media.

Gå gärna med i What’s Next facebook-grupp om du vill veta vem mer som lyssnar på What’s Next.

Play

4 Responses to “What’s Next panelen 2007-09-09”

 1. Henrik Ahlen

  11. Sep, 2007

  Intressant och välgjord paneldebatt! Ser fram emot flera.
  Men jag efterlyser ett mera interaktivt sätt att styra ljuduppspelningen. Att som nu bara lyssna igenom hela ljudfilen från A till Ö känns lite primitivt. Eller har jag missat nån möjlighet?

  Efterlyser en klickbar lista eller taggmoln som direkt hoppar till respektive avsnitt. Finns såna möjligheter på nåt enkelt och billigt sätt?

 2. tomas

  12. Sep, 2007

  Intressant tanke med att lägga in markörer i ljudfilen. Om någon känner till något enkelt sätt att göra detta på så är jag beredd att prova.

  Tomas

 3. Richard Gatarski

  13. Sep, 2007

  Panelen, tack! Som vanligt intressant, underhållande och tankeutvecklande.
  Tomas o Henrik, det finns lite varianter för att hoppa i ljudfiler men inget jag tycker är optimalt. Skall sammanställa och åtrekomma. Kanske den spinoffgrej från Soundcloud skulle passa. I alla fulla fall, med etersänd radio har man nollk(ontr)oll över publiceringen.

 4. Mikael Peterson

  14. Sep, 2007

  Har följt ett tag nu och tycker hela konceptet känns mycket fräscht! Bra kombination av personer och teman.

  Som en sidonotis har jag tänkt samma sak som Henrik, det vore kanon om man kunde navigera lättare i ljudfilen på något sätt. Brukar av misstag navigera bort från sidan ett par gånger per lyssning, då skulle det underlätta om man snabbt kunde hitta tillbaka.