What’s Next panelen: Joost, MySQL och glömsk lagring

Posted on 13. May, 2007 by in Uncategorized

Veckans What’s Next-panel med Björn Jeffery, Henrik Torstensson och Eric Wahlforss diskuterar:

Hör gärna av dig med tips om ämnen för nästa panel till [email protected].

Play

6 Responses to “What’s Next panelen: Joost, MySQL och glömsk lagring”

 1. […] Björn Jeffrey, Henrik Torstensson and I had a nice discussion with Tomas Wennström earlier this evening at the first What’s next panel (32:17). Unfortunately it’s in Swedish! We discussed: […]

 2. Anton

  13. May, 2007

  Ang. att allt sparas på internet. Tänk bara alla Flickr-bilder, alla blogginlägg men framförallt alla lösenord och användarnamn man spridit ut. Än värre är personliga uppgifter som man lämnat ut, alltifrån personnr eller bild på ens mamma.

  Festbilder är ju skoj… Jag ska nog se till att sökmotoroptimera upp alla mina klasskompisars namn mot deras värsta festbilder.. grr…

 3. […] Tomas Wennström diskuterar spännande saker som Joost, MySQL, glömska datorer, Microsoft och den avslöjade hd-dvd-koden. Detta med panelen Björn Jeffrey, Henrik Torstensson och Eric Wahlforss. Spana in What’s Next. […]

 4. […] One more thing – if you’re Swedish – stop over at What’s Next and listen to the latest podcast that Henrik, Eric and I participated in. […]

 5. […] Björn Jeffery, Henrik Torstensson, Tomas Wennström and I discuss at the What’s next panel (36:00, In Swedish): […]

 6. […] Babelgum (i privat beta) tar nu upp kampen med Joost. Spännande, tom beta-sajten ser ut som Joost tidigare beta-sajt. Själv blir jag inspirerad av att höra Eric prata om att replikera Joost 1-1 i flash i senaste avsnittet av What’s Next. Ingen dum idé. […]

Leave a Reply