Twingly – när old media möter new media

Posted on 05. Mar, 2007 by in Uncategorized

Sen någon månad länkar Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet tillbaka till bloggare som skriver om deras artiklar. Tjänsten som gör detta möjligt heter Twingly och är skapad av Linköpingsbaserade Primelabs.
Bloggare vittnar om mångdubbel trafik och Dagens Nyheter omnämns nu tre gånger så ofta i bloggsfären, jämfört med tidigare. Men åtminostonde för DN var det inget självklart beslut att släppa in bloggvärlden på de redaktionella sidorna.

twingly

I det har avsnittet av What’s Next pratar jag med primelabs vd Martin Källström, som bland annat berättar om hur det var att sälja in Twingly till tidningarna, om framtiden för Twingly och om risken för bloggspam.

Play

3 Responses to “Twingly – när old media möter new media”

  1. stefan

    05. Mar, 2007

    jag tror på killarna! riktigt bra produkt.

  2. […] What’s next: Twingly – när old media möter new media […]

  3. […] Thomas på Whatsnext publicerade en intervju med mig inspelad över Skype. Mic:en i mitt headset kunde varit bättre men det kanske ändå hörs vad jag säger: Twingly – när old media möter new media […]