Seedcamp i Helsingborg 5 maj

Posted on 30. Mar, 2009 by in startups, web2.0

Behöver du riskkapital eller feedback på din startup?

Då kan du kolla in Seedcamp, som närmast kan beskrivas som EM i entrepenörskap och som äger rum i Helsingborg i vår. Här kan du  tävla mot andra startups och få chansen attt visa upp dig för företagsledare och riskkapitalister.

Eller som de själva skriver:

“Mini Seedcamp Helsingborg will connect 20 top quality, early stage web tech startups with over 50 regional and European esteemed, sought after and highly experienced entrepreneurs, investors and developers that will blow your socks off.”

Helsingborg är den enda Seedcampträffen i Norden. Några av mentorerna och paneldeltagarna som medverkar på Seedcamp Helsingborg är Joachim Samuelsson (Biomain), Martin Gren (Axis), Thomas Weilby Knudsen (NorthCap Partners), Johnny Andersson (Mannheimer Swartling), Sam Aston (Epsilon Information Technology), Hjalmar Winbladh (Rebtel), Peter Ahlgren (Augmenta), Joakim Jardenberg (Mindpark), Philip Diab (Good Fortune), Marc Tullgren (Setterwalls), Hampus Jakobsson (The Astonishing Tribe) och Karri Saarinen (ArcticStartup).

Företagen som anmäler sig till Seedcamp Helsingborg har chans att bli utvalda till Seedcampveckan i London i september.

I slutet av evenemanget investerar Seedcamp som mest €50,000 i de fem företag som anses ha bäst framtidsmöjligheter.

Du kan anmäla dig till Seedcamp Helsingborg via www.seedcamp.com fram till den 19 april.

Lycka till!

Tags: ,

4 Responses to “Seedcamp i Helsingborg 5 maj”

 1. Joakim Jardenberg

  02. Apr, 2009

  Kan bekräfta nu att jag verkligen kommer att vara med, det var tuff konkurrens med en Tokyo-tripp. Ser verkligen fram emot att få se hbg blomma upp. När det drar ihop sig vår vi sy ihop lite sidoevent också.

 2. Tomas Wennström

  02. Apr, 2009

  Tufft val… Tokyo eller Seedcamp i Helsingborg.

  Sidoevent låter som en mycket bra idé.

 3. […] från What’s Next har såklart redan hängt […]

 4. […] mer: Mindpark, What’s next och andra bloggar om Seedcamp. Foto: Seedcamp […]

Leave a Reply